Gekozen filters:

Wis alle gekozen filters

Opbouw spot buiten over Lampen Artikelen 1 tot 18 van 1 599 in totaal

Pagina:
 • 129.00 EUR

  Hanglamp Spot van LABEL51 is een grote, luxe en robuuste lamp vol industriele details.

 • 69.00 EUR

  Tafellamp Spot van LABEL51 is een handzame, luxe lamp vol industriele details en mogelijkheden. De kantelbare kap zorgt ervoor dat licht op de gewenste plaats schijnt.

 • 129.90 EUR

  Cubic 68 LED - een LED-spot voor inbouw of opbouw in 3-delige set De ronde LED-spot Cubic 68 wordt geleverd met een opbouwring, zodat het aan het plafond kan worden bevestigd en ook als opbouwlamp kan worden ingezet. Het wordt in een 3-delige set geleverd en ook de benodigd stekker voor de 230 V aansluiting is inbegrepen. De behuizing is gemaakt van aluminium met roestvrij stalen look, terwijl de afdekking van de leds van opale plexiglas is gemaakt. Deze laat het universeelwitte licht van de...

 • 136.90 EUR

  LED opbouw downlight Fera 25 voor het plafond De praktische LED opbouw downlight Fera 25 wordt in totaal door 48 LEDs verlicht. Deze hebben een stroomverbruik van 25 Watt en een kleurtemperatuur van 3.000 kelvin, alsook warm wit. De in totaal 1.800 lumen zorgen voor een enorm lichtresultaat. Gericht en energie efficiënt licht is met deze straler op een spelende manier eenvoudig te realiseren.

 • 189.90 EUR

  Dimbare LED opbouw downlight Pala in een moderne look - IP30 Het LED opbouw downlight Pala is op basis van haar compacte afmetingen en beschermingsgraad IP30 ideaal geschikt voor het gebruik in de badkamer. Het downlight kan hier individueel of met meerdere aan het plafond worden gemonteerd en zorgt dankzij de krachtige, maar toch efficiënte LED lichttechnologie voor een optiale kamerverlichting. Verder is de in de armatuur ingebouwde LED dimbaar, zodat ze met de toevoeging van een geschikte...

 • 189.90 EUR

  Dimbare LED opbouw downlight Pala in een moderne look - IP30 Het LED opbouw downlight Pala is op basis van haar compacte afmetingen en beschermingsgraad IP30 ideaal geschikt voor het gebruik in de badkamer. Het downlight kan hier individueel of met meerdere aan het plafond worden gemonteerd en zorgt dankzij de krachtige, maar toch efficiënte LED lichttechnologie voor een optiale kamerverlichting. Verder is de in de armatuur ingebouwde LED dimbaar, zodat ze met de toevoeging van een geschikte...

 • 54.90 EUR

  Grondspot GROUND SPOT zorgt buiten voor mooie lichteffecten Voor de veilige en moderne verlichting van opritten, looppaden of terrassen geschikte grondspot in ronde vorm. De spot is belastbaar met maximaal 1,5 ton. De inbouwdiepte bedraagt 15 cm. De zichtbare plaat is vervaardigd van roestvrij staal met gesatineerd glas, de inbouwpot van weerbestendige kunststof. Beschermingsgraad IP 65, één kabelinvoer.

 • 58.90 EUR

  Grondspot GROUND SPOT zorgt buiten voor een betere oriëntatie en mooie lichteffecten Voor de veilige en moderne verlichting van opritten, looppaden of terrassen geschikte grondspot in rechthoekige vorm. De spot is belastbaar met maximaal 1,5 ton. De inbouwdiepte bedraagt 15 cm. De zichtbare plaat is vervaardigd van roestvrij staal met gesatineerd glas, de inbouwpot van weerbestendige kunststof. Beschermingsgraad IP 65, één kabelinvoer.

 • 298.90 EUR

  Esthetische plafondlamp Spot It met designclaim De plafondlamp Spot It is op het eerste gezicht niet als traditionele lamp te herkennen. De basisconstructie, een 20 cm x 20 cm grote plaat van aluminium en met een hoogte van 6 cm, oogt eerder als een vreemd voorwerp. De plafondlamp krijgt haar structuur door de geïntegreerde cirkel waarin de LED-lichtbron geplaatst is. Deze kan volledig tegen de plafondhouder geplaatst worden en uitgetrokken en 360° gedraaid worden. Voor de lichtuitval bevindt...

 • 72.90 EUR

  LED-SPOT plafondinbouwspot met power-led's voor buitentoepassingen De LED-SPOT plafondinbouwspot kan bijv. perfect in een overstekend dakgedeelte worden gemonteerd. De spot is vervaardigd van aluminium, de inbouwpot van kunststof. Met deze led-spot kan het complete huis of enkel het terras of de entree voordelig van buitenaf worden verlicht. De spot is voorzien van 4 warm witte power-led's à 1 watt. De inbouwdiepte bedraagt 10 cm. Aansluiting rechtstreeks aan 230 volt.

 • 57.90 EUR

  Gladde LED-Spot Shine in wit voor URail-railsysteem De witte LED-Spot Shine is een klassieke spot die in elk URail-rail kan worden geïntegreerd en met behulp van moderne LED-technologie een energiezuinige, huiselijke verlichting met een lichttemperatuur van 2.700 K biedt. De spot laat zich draaien en zwenken en straalt het licht uit in een stralingshoek van 75°.

 • 89.90 EUR

  Zwarte URail LED-spot Aldan met 65° stralingshoek De URail LED spot Aldan is een visuele blikvanger en trekt de aandacht door vele kleine details. Het lichaam heeft een plat cilindrisch ontwerp. Het lichtuitstralende oppervlak is convex en komt als een glazen bol of oog uit het zwarte lichaam tevoorschijn. Zo kijkt het glas optisch in de ruimte en omringt het de LED-lichtbron, die met zijn licht in volle lichtsterkte door het heldere oppervlak naar buiten kan. Rondom dit oppervlak is de zwarte...

 • 54.90 EUR

  LED-spot 70003 voor railsysteem HV-rail 4 m6 De 70003 glanzend verchroomde LED-spot voor het hoogspanningsrailsysteem Track 4 m6 is uitgerust met warmwitte LED's waarvan het licht door het draaien en zwenken van de spot in de gewenste richting kan worden gericht.

 • 69.90 EUR

  Modern vormgegeven LED-spot Bendy voor railsysteem Link De Bendy LED-spot voor het Link hoogspanningsrailsysteem is zeer stijlvol ontworpen en kan overal op de baan worden gebruikt. Met de Bendy LED track spot kan zowel een energiezuinige als een gerichte verlichting van het woongedeelte worden gerealiseerd, omdat de spot kan worden gedraaid zodat het licht gericht wordt uitgestraald.

 • 274.90 EUR

  Opbouw-lichtbalk - Led-wandlamp Matric-A3 De als opbouw-lichtbalk ontworpen Led-wandlamp Matric-A3 genereert die optimale verlichting voor kantoren en winkelruimtes. Het frame is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium profiel zonder zichtbare lasnaad, de oppervlakte heeft geanodiseerde mat zilver kleuren. De diffuser bestaat uit microgestructureerde speciale acryl. Matric-A3 kan verticaal en horizontaal zowel aan het plafond als aan de muur worden bevestigd. Inclusief dimbare EVG 1-10 V.

 • 104.90 EUR

  Zuilvormige LED-spot met beugel voor montage of staand De Sillar LED-spot met universele witte lichtkleur is een kwaliteitsproduct van Made in Germany. Robuust, krachtig, compact en veelvuldig beproefd in industrie en handel. De spot biedt flexibele montagemogelijkheden en is daarom zeer goed toepasbaar als schijnwerper of wandlamp. De spot is uitgerust met LED's met een lange levensduur van OSRAM die licht uitstralen onder een stralingshoek van 120°. Met IP65-bescherming en een...

 • 118.90 EUR

  Decoratieve spot in korte uitvoering Deze spot die geschikt is voor 3-fasen railsystemen, is verkrijgbaar in twee kleurenvarianten en is vooral geschikt voor bedrijfsmatig gebruik. Inclusief 3-fasen adapter. Het draaibereik van deze spot bedraagt 350°, het kantelbereik 100°.

 • 116.90 EUR

  Moderne opbouw-Downlight Kos Square II in kubusvorm De Kos Aquare II plafondlamp, gemaakt van aluminium met een mooi oppervlak, heeft een hoekig ontwerp. Vooral bij de huidige interieurstijlen is de plafondlamp daarom ideaal te combineren. Het kan zonder aarzeling worden gebruikt in de badkamer of buiten in het entreegebied dankzij de straalwaterdichte versie (IP65).

Artikelen 1 tot 18 van 1 599 in totaal
Pagina:
TOP