Gekozen filters:

Wis alle gekozen filters

Glas mozaiek plafonnieres over Lampen Artikelen 1 tot 18 van 3 368 in totaal

Pagina:
 • 309.90 EUR

  Betoverend en extravagant - De wandlamp Chiocciola Afgeleid van het Italiaanse woord voor "slak", biedt de Chiocciola wandlamp een ongewoon uiterlijk: De lampenkap moet een slakkenhuis voorstellen en combineert dit met een stabiel frame. Het handgemaakte glas heeft een visueel aantrekkelijke structuur waardoor het warme licht de hele ruimte vult en een huiselijke sfeer creëert.

 • 633.90 EUR

  Hanglamp Concert™ met driedelige metalen kap - Ontwerp: Jørn Utzon De hanglamp Concert™ met de driedelige metalen kap en een diffuser van zowel geëtst als mat glas draagt haar naam niet toevallig. De ontwerper die verantwoordelijk is voor het ontwerp van deze prachtige hanglamp is niemand minder dan Jørn Utzon, de Deense architect die ook de bezienswaardigheid van Sydney, het Opera House, heeft ontworpen. Dit armatuurontwerp uit 2005 is een designklassieker geworden. Concert™ geeft een...

 • 202.90 EUR

  Plafondlamp Villads met mozaïek scherm Door haar afstand tot het plafond, kan men deze plafondlamp ook voor een hanglamp houden. Het scherm van de lamp in Tiffany-stijl bestaat uit verschillende gekleurde stukken glas, die samen een mozaïek vormen. Door de donkere en de lichtere glasdeeltjes levert ze licht met verschillende intensiteit.

 • 568.90 EUR

  Narziso hanglamp met bolvormige glazen kap - amber Een filigraan mozaïek van amberkleurig glas geeft de hanglamp Narziso een bolvormige kap, die met een verchroomde ophangketting aan de eveneens verchroomde kap is bevestigd. Het licht van de ingebrachte lamp zet de decoratieve structuur van het mozaïek op indrukwekkende wijze in scène. Een warm, zacht licht wordt overal in de kamer uitgestraald. Ideaal als basisverlichting of voor het verlichten van een eettafel. De ophanghoogte kan tijdens...

 • 468.90 EUR

  Interessant en elegant vormgegeven - de Stardust LED-wandlamp met zilverkleurig blad. De glazen stenen, omlijst met metaal, die dienen als de lampenkap van de wandlamp, zijn zo gerangschikt dat ze er als een lichtgevend mozaïek aan de muur uitzien. Soms zijn de afzonderlijke elementen rond, soms vierkant, soms achthoekig. Daarachter zitten warmwitte LED's met een totaal stroomverbruik van 9 Watt. De Stardust wandlamp kan individueel of in groepen aan de wand of het plafond worden gemonteerd.

 • 468.90 EUR

  Interessante LED plafondlamp Stardust met koperen frame De kap van de effectieve LED-wandlamp Stardust bestaat uit ontelbare glassteentjes omlijst met koperkleurig metaal, die in hun verschillende vormen - van rond tot hoekig en achthoekig - zijn samengevoegd tot een indrukwekkend mozaïek en een decoratieve structuur vormen. De glazen stenen gaan fonkelen door de LED's die erachter zijn geïnstalleerd en er ontstaat ook een mooi lichtspel op de muur achter de armatuur. Als enkele lamp...

 • 75.90 EUR

  Hanglamp met bronskleurige craquelé kap Qua vorm heeft de Crackle een eenvoudige en moderne uitstraling. Ze valt op door het ongebruikelijke design van de kap. De kap zelf bestaat uit brons gekleurd glas met uitgebreide craquelé. Dit wekt de indruk van een kleinschalig glasmozaïek. De Crackle richt het licht hoofdzakelijk naar beneden, om de lamp heen dringt het licht dankzij het craquelé effect ongelijkmatig door het glas. Dit creëert een indrukwekkend lichteffect dat alle huiskamers...

 • 129.90 EUR

  Tafellamp 6008 met kleurrijke kap in Tiffany stijl Dankzij de kleurrijke mozaïek glazen kap in Tiffany stijl plaatst de 6008 tafellamp een helder accent in elke kamer, zelfs als deze nog niet is ingeschakeld. Als het licht aan is, komt het motief op het glas - vogel en bloem - het best tot zijn recht. - uitgerust met een schakelaar op de toevoerleiding

 • 57.90 EUR

  Originele schildpadlamp TORTUE in Tiffany-stijl, gemaakt uit gekleurd glas TORTUE is een leuke blikvanger en geeft een sfeervol licht. Bijzonder is dat de verschillende glazen onderdeeltjes van deze buitengewoon mooie tafellamp, allemaal met de hand zijn vervaardigd. Ze zijn in een mozaïek, bekend uit de Tiffanystijl, naast elkaar geplaatst. Door de crèmekleurige tint van het glazen schild, schijnt zeer aangenaam licht. Een origineel exemplaar, dat een sfeervol accent geeft.

 • 211.90 EUR

  Aantrekkelijke hanglamp Affections brengt een sprookjesachtige sfeer uit een andere wereld in de woonruimte De kunstzinnige hanglamp Affections van glas en metaal verplaatst de kamer naar de wereld van het oosten. Affections inspireert door zijn kunstzinnige mozaïek van vele glazen steentjes in roodachtig-oranje-goud tinten. Deze mooie cirkelvormige lamp is open in het midden en heeft aan de binnenwanden prachtige gouden versieringen. Door de aangename kleuren wordt de kamer gedompeld in een...

 • 63.90 EUR

  Tafellamp YOKO met mozaïek gedecoreerd Tafellamp YOKO is een harmonieuze eyecatcher van parelmoer- en rode tinten. De ovale kap is versierd met capisschijven (parelmoer), glasmozaïek en een dunne contour van spiegelglas. Daar schijnt een zacht, indirect licht doorheen, wat een echt behaaglijke sfeer geeft.

 • 89.90 EUR

  Wandlamp Onda - een mozaïek van hoogwaardige kristallen De body van wandlamp Onda is een gegolfd raster van hoogglanzend verchroomd metaal, met daarin talrijke heldere en rookgrijze K9 kristallen, die samen een opwindend lichtspel creëren. Zo wordt Onda een bijzondere lichtervaring.

 • 556.90 EUR

  Plafondlamp Saten - een mozaïek van hoogwaardige kristallen De body van plafondlamp Saten is een gegolfd raster van hoogglanzend verchroomd metaal, met daarin talrijke heldere en rookgrijze K9-kristallen, die samen een opwindend lichtspel creëren. Zo wordt Saten een lichtervaring met een elegantie en schoonheid die niet te evenaren zijn.

 • 108.90 EUR

  Wandlamp Satén - een mozaïek van hoogwaardige kristallen De body van wandlamp Satén is een gegolfd raster van hoogglanzend verchroomd metaal, met daarin talrijke heldere en rookgrijze K9-kristallen, die samen een opwindend lichtspel creëren. Zo wordt Satén een lichtervaring met een elegantie en schoonheid die niet te evenaren zijn.

 • 75.90 EUR

  Hanglamp met glazen kap in mozaïek design De hanglamp Crackle heeft een kap die dankzij craquelé techniek is voorzien van een fijn glasmozaïek en zeer geschikt is als algemene verlichting of specifieke ruimtes. Een lamp die met haar decoratieve uitstraling al een bijzondere touch heeft en ingeschakeld een zeer aangename omgevingsverlichting biedt.

 • 169.90 EUR

  Mozaïek tafellamp met bruine suède kap Optisch een kleine lust voor het oog, die in elke ruimte op een tafel of zelfs op de vensterbank zeer decoratief oogt, is de Mosaic tafellamp een veelzijdige lichtbron die gezellige accenten zet met comfortabele extra verlichting. De tint van bruin suède is aan de binnenzijde in grijs uitgevoerd, wat goed past bij het mozaïekframe en ook een goede lichtreflectie geeft.

 • 448.90 EUR

  Hanglamp Elaine met gebloemde kap in Tiffany-stijl Deze hanglamp in Tiffany-stijl maakt veel indruk door zijn kleurrijk bloemen-mozaÏek. De kap is vervaardigd uit 851 handgemaakte glazen Tiffany- elementen, wat een uitermate origineel design oplevert en een schitterende verlichting. Hanglamp Elaine is geschikt voor het gebruik van een energiezuinige spaarlamp of een LED-lamp.

 • 109.90 EUR

  Tafellamp Bridget met aantrekkelijk Tiffany-mozaïek Tafellamp Bridget creëert door haar in Tiffany-stijl ontworpen kap een warme harmonieuze ambiance-verlichting. Door haar kleurstelling in crème, bruin en amber sluit ze bovendien gemakkelijk aan bij de meest verschillende woonkamers en geeft daar een natuurlijke flair.

Artikelen 1 tot 18 van 3 368 in totaal
Pagina:
TOP