Gekozen filters:

Wis alle gekozen filters

Antiek kroonluchter over Lampen Artikelen 1 tot 18 van 1 048 in totaal

Pagina:
 • 996.90 EUR

  Holanda's - grote twaalf-vlammige kroonluchter in antiek zilver Antiek en rustiek, de kroonluchter Holandesas met zijn veegvorm en het gestructureerde oppervlak in antiek zilver. De kroonluchter, die in sommige delen is gedecoreerd, is voorzien van twaalf lange, gebogen armen, die elk een kaarsvormige cilinder dragen waarin de lichtbronnen zijn geplaatst. Holandesas biedt de ideale basis voor het verlichten van een grotere ruimte.

 • 855.90 EUR

  Antiek ontworpen kroonluchter Antonina - 12-lamps Een landelijk-rustieke omgeving biedt deze mooie kroonluchter met de overdadig gegolfde behuizing op feestelijke wijze behaaglijke feestverlichting. Met de antiek-zwarte look past de kroonluchter Antonina bij vele inrichtingskleuren en maakt ze een in zijn geheel stijlvolle indruk. Als lichtbronnen zijn E14-kaarslampen (40 watt) geschikt. Deze worden niet meegeleverd maar kunnen via accessoires gekocht worden.

 • 319.90 EUR

  8-lichts kroonluchter in wit antiek Deze kroonluchter met 8 lampen zorgt voor een briljante verlichting en maakt indruk door zijn elegante gebogen vormgeving. De productie uitsluitend in Duitsland en Italië garanderen de beste kwaliteit, uitstekende afwerking en korte levertijden.

 • 205.90 EUR

  5-lichts kroonluchter in groen-antiek Deze kroonluchter met 5 lampen zorgt voor een goede verlichting en maakt indruk door zijn elegant gebogen design. De productie uitsluitend in Duitsland en Italië garanderen de beste kwaliteit, uitstekende afwerking en korte levertijden.

 • 319.90 EUR

  8-lichts kroonluchter in groen antiek Deze kroonluchter met 8 lampen zorgt voor een briljante verlichting en maakt indruk door zijn elegante gebogen vormgeving. De productie uitsluitend in Duitsland en Italië garanderen de beste kwaliteit, uitstekende afwerking en korte levertijden.

 • 458.90 EUR

  Moderne kroonluchter Bol met acht glazen tinten Sphere biedt uitstekende ruimteverlichting en een bijzondere uitstraling. Het ontwerp van de kroonluchter is modern met antieke en klassieke elementen. De acht glazen tinten, die bijna bolvormig lijken, zijn gemaakt van klassiek opaalwit glas. Het frame lijkt de vorm te hebben van een antiek wagenwiel en is uitgevoerd in antiek messing. De zwarte gevlochten textielkabels zijn duidelijk zichtbaar en vormen een ander modern stijlelement van de Sphere...

 • 315.90 EUR

  Elegante kroonluchter GARDA, 8-lichts in moderne landhuisstijl met stijlvolle antiek-lak Geslaagd smeedwerk van antiek gelakt ijzer zorgt in elke ruimte voor een landelijke flair en een sfeervolle verlichting. De goudkleurige sierkogels, het merkteken van de hele serie, geven de kroonluchter een bijzonder tintje.

 • 461.90 EUR

  Elegante kroonluchter GARDA, 12-lichts in moderne landhuisstijl met stijlvolle antiek-lak Geslaagd smeedwerk van antiek gelakt ijzer zorgt in elke ruimte voor een landelijke flair en een sfeervolle verlichting. De goudkleurige sierkogels, het merkteken van de hele serie, geven de kroonluchter een bijzonder tintje.

 • 309.90 EUR

  Vijf-vlammige kroonluchter Sphere - klassiek, modern en antiek tegelijk De moderne kroonluchter Sphere biedt een bijzondere blikvanger in elke woonkamer. Het ontwerp is buitengewoon en combineert verschillende stijlelementen. De lampenkappen zijn zeer klassiek, in de vorm van bolvormige glazen kappen die de lichtbronnen van de kroonluchter vormen. Het frame in het midden van de kroonluchter doet denken aan een antiek wagenwiel, wat nog eens extra wordt benadrukt door het antieke messing...

 • 209.90 EUR

  Klassieke stijl - Kroonluchter Richmond in antiek messing Zeer klassiek en ontworpen in de stijl van oude kandelaars, zo presenteert de kroonluchter Richmond zich. Het heeft vijf lichtbronnen, die elk voorzien zijn van een E14-kaarslamp en vrij in de ruimte kunnen schijnen. Fijne rondingen en kleine details ronden het hele ensemble af, wat perfect is voor verlichting boven de eettafels, in de woonkamer of zelfs in het entreegebied. De verlichting is niet inbegrepen.

 • 329.90 EUR

  Achtvlammige kroonluchter Richmond in antiek messing Met zijn minimalistische vormgeving maakt de Richmond kroonluchter indruk met zijn klassieke uitstraling. De gebogen zijarmen, waarvan elk uiteinde kan worden voorzien van een kaarsvormige lichtbron, zien eruit als kleine kandelaars, waardoor de illusie wordt gewekt dat het een echt object is dat door kaarsen wordt verlicht. Samen met de kettingophanging vindt Richmond zijn plaats in verschillende woonruimtes, bijvoorbeeld in de eetkamer boven...

 • 648.90 EUR

  Kroonluchter Cristallo met zes vlammen en weelderige kristallen pegels Een antiek ingerichte kamer kan stijlvol en feestelijk worden verlicht met de zeslichts Cristallo-kroonluchter. Het frame is gemaakt van ijzer in antiek bruin-goud en bekoort door zijn antieke charme. De ophanging van decoratief gevormde, heldere kristallen fonkelt mysterieus in het stralende licht. Kaarslampen van alle energie-efficiëntieklassen zijn geschikt als lichtbron. Energiebesparende LED-lampen met een geschikte...

 • 1 398.90 EUR

  Fantastische kroonluchter Bellini met lichtgevende kristalelementen Op het frame van deze prachtige kroonluchter bevinden zich talloze fascinerende, kristallen elementen die hun omgeving betoveren met prachtige lichteffecten. Het frame is gemaakt van bronskleurig metaal en maakt het indrukwekkende uiterlijk van de kroonluchter compleet. Bellini transformeert eettafels in tafels en geeft de hele ruimte een uiterst gedistingeerde flair.

 • 279.90 EUR

  Imposante kroonluchter 007/8 L, acht-vlamig goud geaccentueerd De kroonluchter 007/8 L, gemaakt van ijzer, biedt plaats aan acht lampen, die hier open worden getoond. Decoratieve gloeilampen in kaarsvorm zijn een goede keuze, die zeer decoratief zijn. Met zijn vele schommels biedt de kroonluchter een smaakvolle aanblik, die er klassiek antiek uitziet, maar toch zeer modern is. Elke woonkamer is elegant en stijlvol ingericht met deze acht-vlammige kroonluchter en tegelijkertijd indrukwekkend...

 • 466.90 EUR

  Ingetogen gehouden 8-lichts Florentijnse kroonluchter REGINE met ovale vorm Deze kroonluchter in decente Florentijnse stijl straalt pure elegantie uit. Elegant slingeren een aantal 'takken' met bladwerk van antiek-goudkleurig ijzer rondom stralende kaarslichtbronnen.

 • 339.90 EUR

  Indrukwekkende kroonluchter Greythorne met interessant structuurpatroon Eenvoudig grijs ontmoet weelderig ontwerp: De kroonluchter Greythorne overtuigt met een swingend ontworpen metalen frame, dat overal voorzien is van een antiek-grijze structuurlak. De acht, ver over de ruimte verdeelde, armen van de elegante kroonluchter zorgen voor een helder en comfortabel licht. Door haar indrukwekkende omvang, is zij een representatieve lichtbron boven de eettafel, maar ze kan ook, dankzij het eenvoudige...

 • 228.90 EUR

  Rustieke kroonluchter AZIENDA met elektrische kaarsen Deze kwalitatief hoogwaardige kroonluchter van metaal in antiek-roest look verspreidt een gezellige sfeer. Zeer stijlvol is de lichtwerking bij toepassing van gesatineerde kaarslampen. De constante hoge kwaliteit van deze stijlvolle ruimteverlichting wordt gewaarborgd door traditionele vervaardiging in Duits-Italiaanse werkplaatsen.

 • 897.90 EUR

  Een lichtbron van een bijzonder soort - Organique kroonluchter in brons antiek Het ontwerp van het metalen frame van de Organique kroonluchter met vijf vlammen doet werkelijk denken aan een reusachtig nest van een ooievaarspaar, want net zoals het nest bestaat uit een netwerk van takken van verschillende lengte, zijn in de kroonluchter afzonderlijke metalen staafjes tot een dergelijke structuur gevormd. Alles bij elkaar zorgt dit voor een unieke look die een zekere natuurlijkheid uitstraalt. De...

Artikelen 1 tot 18 van 1 048 in totaal
Pagina:
TOP