Gekozen filters:

Wis alle gekozen filters

Zoekresultaten voor: Garden Impressions Benton balkon tuinset paars over Tuinmeubels Artikelen 1 tot 18 van 26 in totaal

Pagina:
 • 999.00 EUR

  Geef je tuin of terras een stijlvolle look met deze complete tuinset van Hartman! De set bestaat uit een donkergrijze Sophie Element tafel L170 cm en vier donkergrijze Sophie Element tuinstoelen.*SPECIALE AANBIEDING*Nu gratis bij deze Hartman tuinset: een parasol ter waarde van?109,95! Maak een keuze uit één van de afgebeelde kleuren. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen bellen wij je op om de gewenste kleur te bespreken.

 • 1 199.00 EUR

  Maak je terras, balkon of serre compleet met deze comfortabele set van 4 stoelen en een ronde tafel vanØ90 cm. Creëer een heerlijk ontspannen sfeer tijdens je ontbijt of lunch in de fauteuils met afgeronde armleuningen en de hoge rugleuning. De dikke zitkussens bieden een optimaal comfort. De ronde tafel met glasplaat van helder veiligheidsglas staat stabiel op de 4 poten. Leverbaar in diverse kleuren wicker en bijpassende kussens.

 • 1 999.00 EUR

  Bij deze royale 8-persoons tuinset staat de grote ronde eettafel vanØ150 cm centraal. De tafel staat stabiel op 4 poten en is centraal verbonden door hand gevlochten vlechtwerk. Het tafelblad is gemaakt van helder veiligheidsglas en dat is wel zo handig voor je hapjes en drankjes. De stoelen met ronde vormen stralen een Mediterrane sfeer uit en hebben fijne zitkussens en rugkussens. Geniet deze zomer nog van deze luxe en grote tuinset! Leverbaar in diverse kleuren wicker en bijpassende kussens.

 • 1 349.00 EUR

  Bij deze 6-persoons tuinset staat de ronde eettafel vanØ130 cm doorsnede centraal. De tafel staat stabiel op 4 poten en is centraal verbonden door hand gevlochten vlechtwerk. Het tafelblad is gemaakt van helder veiligheidsglas en dat is wel zo handig voor je hapjes en drankjes. De stoelen met ronde vormen stralen een Mediterrane sfeer uit en zijn voorzien van comfortabele zitkussens en rugkussens. Geniet deze zomer nog van deze luxe en grote tuinset! Leverbaar in diverse kleuren wicker en...

 • 1 399.00 EUR

  Fraaie 6-persoons tuinset met ronde eettafel vanØ150 cm doorsnede. De tafel van deze Kalama Beach staat stevig op 4 poten en is centraal verbonden door hand gevlochten vlechtwerk. Het tafelblad is gemaakt van helder veiligheidsglas en dat is wel zo handig voor je hapjes en drankjes. De stoelen met ronde vormen stralen een Mediterrane sfeer uit en zijn voorzien van comfortabele zitkussens en rugkussens. Geniet van ongekende luxe met deze grote tuinset van 24Designs! Leverbaar in diverse kleuren...

 • 1 899.00 EUR

  Bij deze 8-persoons tuinset staat de grote ronde eettafel vanØ150 cm doorsnede centraal. De tafel van deze Kalama Beach XL staat stevig op 4 poten en is centraal verbonden door hand gevlochten vlechtwerk. Het tafelblad is gemaakt van helder veiligheidsglas en dat is wel zo handig voor je hapjes en drankjes. De stoelen met ronde vormen stralen een Mediterranesfeer uit en zijn voorzien van comfortabele zitkussens en rugkussens. Geniet van ongekende luxe met deze grote tuinset van 24Designs!...

 • 1 999.00 EUR

  Grote tuinset voor 8 personen van 24Designs. Deze Ocean XL wordt compleet geleverd inclusief een grote ronde eettafel vanØ150 cm doorsnede. De tafel van deze Ocean XL staat stevig op 4 poten en is centraal verbonden door hand gevlochten vlechtwerk. Het tafelblad is gemaakt van helder veiligheidsglas en dat is wel zo handig voor je hapjes en drankjes. De stoelen met ronde vormen stralen een Mediterrane sfeer uit en zijn voorzien van comfortabele zitkussens en rugkussens. Geniet van ongekende...

 • 969.00 EUR

  Luxe tuinset Kamoa Bay van 24Designs. Nu als set compleet geleverd inclusief 2 royale oor-fauteuils met extra brede armleuningen, 2 bijpassende hockers / voetenbankjes en een handige bijzettafel. De comfortabele zit- en rugkussens zijn ook inbegrepen. Maak nu je keuze uit de vele kleurvariaties en geniet nog deze zomer van vele uren zon-plezier.

 • 2 199.00 EUR

  Grote tuinset met tuintafel van bijna 2 meter lang en 90 cm breed. Deze Lahaina XL wordt standaard geleverd inclusief 8 comfortabele stoelen met armleuning. Ook inbegrepen zijn de comfortabele zitkussens van bijna 10 cm dikte. De totale hoogte van de tafel, voorzien van een blad met veiligheidsglas is 75 cm. De Lahaina Beach XL is onderdeel van een omvangrijke nieuwe collectie tuinsets en vanaf nu direct leverbaar.

 • 619.00 EUR

  Geef je tuin of terras een stijlvolle look met deze complete tuinset van Hartman! De set bestaat uit een lichgrijze Sophie bistrotafel L68 cm en twee lichtgrijze Sophie Element tuinstoelen.*SPECIALE AANBIEDING*Nu gratis bij deze Hartman tuinset: een Hartman parasol ter waarde van?109,95! Maak een keuze uit één van de afgebeelde kleuren. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen bellen wij je op om de gewenste kleur te bespreken.

 • 589.00 EUR

  Geef je tuin of terras een stijlvolle look met deze complete tuinset van Hartman! De set bestaat uit een ronde witte Sophie bistrotafelØ66 cm en twee witte Sophie Studio tuinstoelen.*SPECIALE AANBIEDING*Nu gratis bij deze Hartman tuinset: een Hartman parasol ter waarde van?109,95! Maak een keuze uit één van de afgebeelde kleuren. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen bellen wij je op om de gewenste kleur te bespreken.

 • 1 449.00 EUR

  Geef je tuin of terras een stijlvolle look met deze complete tuinset van Hartman! De set bestaat uit een Sophie teak tafelØ120 cm en vier witte Sophie Studio tuinstoelen.*SPECIALE AANBIEDING*Nu gratis bij deze Hartman tuinset: een Hartman parasol ter waarde van?109,95! Maak een keuze uit één van de afgebeelde kleuren. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen bellen wij je op om de gewenste kleur te bespreken.

 • 1 379.00 EUR

  Geef je tuin of terras een stijlvolle look met deze complete tuinset van Hartman! De set bestaat uit een ronde witte Sophie Element tafelØ150 cm en vier witte Sophie Element tuinstoelen. *SPECIALE AANBIEDING*Nu gratis bij deze Hartman tuinset: een Hartman parasol ter waarde van ?109,95! Maak een keuze uit één van de afgebeelde kleuren. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen bellen wij je op om de gewenste kleur te bespreken.

 • 1 395.95 EUR

  Geef je tuin of terras een stijlvolle look met deze complete tuinset van Hartman! De set bestaat uit een witte Sophie Yasmani tafel L180 cm en vier witte Sophie Element tuinstoelen.*SPECIALE AANBIEDING*Nu gratis bij deze Hartman tuinset: een parasol ter waarde van?109,95! Maak een keuze uit één van de afgebeelde kleuren. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen bellen wij je op om de gewenste kleur te bespreken.

 • 1 299.00 EUR

  Geef je tuin of terras een stijlvolle look met deze complete tuinset van Hartman! De set bestaat uit een witte Sophie Studio tafel L170 cm en vier witte Sophie Studio tuinstoelen.*SPECIALE AANBIEDING*Nu gratis bij deze Hartman tuinset: een parasol ter waarde van?109,95! Maak een keuze uit één van de afgebeelde kleuren. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen bellen wij je op om de gewenste kleur te bespreken.

 • 949.00 EUR

  Geef je tuin of terras een stijlvolle look met deze complete tuinset van Hartman! De set bestaat uit een inklapbare zwarte Sophie bistrotafel L138 cm en vier zwarte Sophie Element tuinstoelen.*SPECIALE AANBIEDING*Nu gratis bij deze Hartman tuinset: een Hartman parasol ter waarde van?109,95! Maak een keuze uit één van de afgebeelde kleuren. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen bellen wij je op om de gewenste kleur te bespreken.

 • 1 989.95 EUR

  Geef je tuin of terras een stijlvolle look met deze complete tuinset van Hartman! De set bestaat uit een witte Sophie Yasmani tafel L240 cm en zes witte Sophie Element tuinstoelen.*SPECIALE AANBIEDING*Nu gratis bij deze Hartman tuinset: een Hartman parasol ter waarde van?109,95! Maak een keuze uit één van de afgebeelde kleuren. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen bellen wij je op om de gewenste kleur te bespreken.

 • 1 779.00 EUR

  Geef je tuin of terras een stijlvolle look met deze complete tuinset van Hartman! De set bestaat uit een witte Sophie Studio tafel L240 cm en zes witte Sophie Studio tuinstoelen. *SPECIALE AANBIEDING*Nu gratis bij deze Hartman tuinset: een Hartman parasol ter waarde van?109,95! Maak een keuze uit één van de afgebeelde kleuren. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen bellen wij je op om de gewenste kleur te bespreken.

Artikelen 1 tot 18 van 26 in totaal
Pagina:
TOP