Gekozen filters:

Wis alle gekozen filters

Zoekresultaten voor: Wijnkastje Westwood met dienblad over Garderobekasten Artikelen 1 tot 18 van 5 in totaal

Pagina:
 • 1
 • 510.00 EUR

  Met deze stijlvolle Richmond ladenkast Westwood 3 laden, 1 deur heb je extra opbergruimte in huis. Deze ladekast heeft een handig tussenformaat. Hij is niet te groot en ook niet te klein. De kast is voorzien van drie lades waarin je kleinere spullen kunt opbergen en achter de deur is een zee van ruimte. Het mooi afgeschuinde bovenblad is van robuust eiken. De rest van de kast is van hoogwaardig grenen. Combineer de kast met andere meubelstukken en woonaccessoires.

 • 858.00 EUR

  De Richmond ladenkast Westwood 2 + 3 laden is een praktische ladenkast die veel bergruimte biedt. De kast heeft drie grote en een tweetal kleine laden waarin je van alles kunt opbergen. Zo blijft je huis netjes en kun je alles makkelijk terugvinden. Deze kast voelt zich in meerdere ruimtes thuis: in de woonkamer, de gang, de slaapkamer of waar dan ook maar. De kast is strak van vorm, maar heeft toch iets?gezelligs?. Het bovenblad is subtiel afgeschuind en gemaakt van eiken. De rest is van...

 • 632.00 EUR

  Deze Richmond ladenkast Westwood 5 laden is smal en hoog en heeft vijf lades. Een ideale kast die veel bergruimte biedt, maar weinig plaats neemt. De kast is geschikt voor de woonkamer, gang, slaapkamer of vrijwel elke andere ruimte. Het bovenblad is mooi afgeschuind en gemaakt van eiken, de rest is van hoogwaardig grenen. Op het bovenblad kun je een vaas met bloemen of enkele mooie fotolijsten kwijt. Combineer deze kast vanwege de mooie kleur probleemloos met andere meubelstukken.

 • 350.00 EUR

  Dit Richmond nachtkastje Westwood rechts 1 deur 1 lade is een compact kastje dat je vrijwel overal kunt plaatsen. In de woonkamer, de gang of de slaapkamer. Het kastje heeft bovenin een lade waarin je kleine spulletjes kunt opbergen. Daaronder zit een afsluitbare bergruimte voor spullen die uit het zicht moeten blijven. Bij dit model is de deur rechtsdraaiend. De kast heeft een stevige, iets schuin lopende basis en een mooi afgeschuind eiken bovenblad. De rest is van hoogwaardig grenen.

 • 350.00 EUR

  Dit compacte kastje is vrijwel overal te plaatsen: in de woonkamer, de gang of de slaapkamer. Bovenin zit een lade waarin je kleine spulletjes kunt opbergen. Daaronder zit een afsluitbare bergruimte voor spullen die uit het zicht moeten blijven. Bij dit model is de deur linksdraaiend. Er is een ook een versie met een rechtsdraaiende deur. Z'n geringe grootte niet te na gesproken, is dit een zeer fraai afgewerkt kastje.

Artikelen 1 tot 18 van 5 in totaal
Pagina:
 • 1
TOP