Gekozen filters:

Wis alle gekozen filters

Lampen over DesignBrands Artikelen 1 tot 18 van 4 706 in totaal

Pagina:
 • 493.68 EUR

  De Luceplan Aircon Hanglamp is ontworpen door het merk Luceplan. Als officieel dealer van Luceplan kunnen wij het gehele assortiment van Luceplan leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 671.49 EUR

  De Louis Poulsen AJ tafellamp aubergine is ontworpen door het merk Louis Poulsen. Als officieel dealer van Louis Poulsen kunnen wij het gehele assortiment van Louis Poulsen leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 320.99 EUR

  De Lumina Daphine Classic Tafellamp is ontworpen door het merk Lumina. Als officieel dealer van Lumina kunnen wij het gehele assortiment van Lumina leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 695.00 EUR

  De Flos Ktribe F2 vloerlamp fumee met dimmer is ontworpen door het merk Flos. Als officieel dealer van Flos kunnen wij het gehele assortiment van Flos leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 178.96 EUR

  De Artemide Tolomeo Mini Tavolo met Tafelklem Wit is ontworpen door het merk Artemide. Als officieel dealer van Artemide kunnen wij het gehele assortiment van Artemide leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 969.00 EUR

  De Artemide Logico Mini Soffitto 3x120 Plafondlamp is ontworpen door het merk Artemide. Als officieel dealer van Artemide kunnen wij het gehele assortiment van Artemide leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 172.00 EUR

  De Wever&Ducré Ray 1.0 LED 1800-2850K Plafondlamp Grijs is ontworpen door het merk Wever&Ducré. Als officieel dealer van Wever&Ducré kunnen wij het gehele assortiment van Wever&Ducré leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 1 207.50 EUR

  De Normann Copenhagen Amp Chandelier Hanglamp Large Smoke/Zwart is ontworpen door het merk Normann Copenhagen. Als officieel dealer van Normann Copenhagen kunnen wij het gehele assortiment van Normann Copenhagen leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 104.99 EUR

  De Modular Mini Multiple Trimless 1X GU10 is ontworpen door het merk Modular. Als officieel dealer van Modular kunnen wij het gehele assortiment van Modular leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 629.09 EUR

  De Marset Maranga P130 Vloerlamp Wit is ontworpen door het merk Marset. Als officieel dealer van Marset kunnen wij het gehele assortiment van Marset leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 396.00 EUR

  De Marset Tam Tam P Vloerlamp is ontworpen door het merk Marset. Als officieel dealer van Marset kunnen wij het gehele assortiment van Marset leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 1 043.09 EUR

  De Marset Soho C Fixed Hanglamp Zwart is ontworpen door het merk Marset. Als officieel dealer van Marset kunnen wij het gehele assortiment van Marset leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 1 326.00 EUR

  De Foscarini Tropico Ellipse Hanglamp transparant is ontworpen door het merk Foscarini. Als officieel dealer van Foscarini kunnen wij het gehele assortiment van Foscarini leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 1 666.00 EUR

  De Vibia Wireflow Lineal 0325 Hanglamp 200x155cm is ontworpen door het merk Vibia. Als officieel dealer van Vibia kunnen wij het gehele assortiment van Vibia leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 467.50 EUR

  De Louis Poulsen Cirque 380 hanglamp is ontworpen door het merk Louis Poulsen. Als officieel dealer van Louis Poulsen kunnen wij het gehele assortiment van Louis Poulsen leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 363.73 EUR

  De FontanaArte Amax HanglampØ 32 cm is ontworpen door het merk FontanaArte. Als officieel dealer van FontanaArte kunnen wij het gehele assortiment van FontanaArte leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 744.00 EUR

  De Lightyears Caravaggio HanglampØ55cm Mat Lichtgrijs is ontworpen door het merk Lightyears. Als officieel dealer van Lightyears kunnen wij het gehele assortiment van Lightyears leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 1 176.00 EUR

  De Luceplan Hope Hanglamp Medium is ontworpen door het merk Luceplan. Als officieel dealer van Luceplan kunnen wij het gehele assortiment van Luceplan leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

Artikelen 1 tot 18 van 4 706 in totaal
Pagina:
TOP