Gekozen filters:

Wis alle gekozen filters

Lampen over DesignBrands Artikelen 1 tot 18 van 5 320 in totaal

Pagina:
 • 2 199.00 EUR

  De Flos Skygarden S2 Hanglamp Zwart is ontworpen door het merk Flos. Als officieel dealer van Flos kunnen wij het gehele assortiment van Flos leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 391.00 EUR

  De Artemide Logico Parete Wandlamp is ontworpen door het merk Artemide. Als officieel dealer van Artemide kunnen wij het gehele assortiment van Artemide leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 693.00 EUR

  De Artemide Nur Sospensione LED Hanglamp Antraciet is ontworpen door het merk Artemide. Als officieel dealer van Artemide kunnen wij het gehele assortiment van Artemide leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 401.85 EUR

  De Tom Dixon Beat Tall hanglamp zwart is ontworpen door het merk Tom Dixon. Als officieel dealer van Tom Dixon kunnen wij het gehele assortiment van Tom Dixon leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 693.00 EUR

  De Louis Poulsen AJ Tafellamp Donkergroen is ontworpen door het merk Louis Poulsen. Als officieel dealer van Louis Poulsen kunnen wij het gehele assortiment van Louis Poulsen leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 235.00 EUR

  De Petite Friture Cherry Hanglamp Small Wit is ontworpen door het merk Petite Friture. Als officieel dealer van Petite Friture kunnen wij het gehele assortiment van Petite Friture leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 178.00 EUR

  De Wever&Ducré HEXO 1.0 LED 2700K Plafondlamp Brons is ontworpen door het merk Wever&Ducré. Als officieel dealer van Wever&Ducré kunnen wij het gehele assortiment van Wever&Ducré leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 174.00 EUR

  De Wever&Ducré Box 1.0 LED 2200K Wandlamp Zwart is ontworpen door het merk Wever&Ducré. Als officieel dealer van Wever&Ducré kunnen wij het gehele assortiment van Wever&Ducré leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 499.00 EUR

  De Bruck Cantara Glas Up 190 LED Wit-Zilver is ontworpen door het merk Bruck. Als officieel dealer van Bruck kunnen wij het gehele assortiment van Bruck leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 258.00 EUR

  De Flos Tatou T1 Tafellamp Wit is ontworpen door het merk Flos. Als officieel dealer van Flos kunnen wij het gehele assortiment van Flos leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 140.00 EUR

  De Flos Mini Button plafondlamp glas is ontworpen door het merk Flos. Als officieel dealer van Flos kunnen wij het gehele assortiment van Flos leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 1 072.67 EUR

  De Moooi Boon Round Hanglamp Zwart is ontworpen door het merk Moooi. Als officieel dealer van Moooi kunnen wij het gehele assortiment van Moooi leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 249.00 EUR

  De Lightyears Mingus Hanglamp Small Wit is ontworpen door het merk Lightyears. Als officieel dealer van Lightyears kunnen wij het gehele assortiment van Lightyears leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 708.00 EUR

  De Kartell Big FL/Y Hanglamp Goud (gemetalliseerd) is ontworpen door het merk Kartell. Als officieel dealer van Kartell kunnen wij het gehele assortiment van Kartell leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 225.00 EUR

  De Louis Poulsen Cirque hanglampØ 15 cm rood is ontworpen door het merk Louis Poulsen. Als officieel dealer van Louis Poulsen kunnen wij het gehele assortiment van Louis Poulsen leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 693.00 EUR

  De Louis Poulsen AJ Tafellamp Donkerblauw is ontworpen door het merk Louis Poulsen. Als officieel dealer van Louis Poulsen kunnen wij het gehele assortiment van Louis Poulsen leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 270.00 EUR

  De Petite Friture Lanterna Hanglamp Medium Wit is ontworpen door het merk Petite Friture. Als officieel dealer van Petite Friture kunnen wij het gehele assortiment van Petite Friture leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 1 732.00 EUR

  De Flos Taccia Tafellamp Glas Brons met dimmer is ontworpen door het merk Flos. Als officieel dealer van Flos kunnen wij het gehele assortiment van Flos leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

Artikelen 1 tot 18 van 5 320 in totaal
Pagina:
TOP